Om os

Pure Fashion er skabt med henblik på at levere mode til den prisbevidste forbruger.

Vores kompetencer er store, og det samme er vores udvalg af konkurrencedygtige produkter. 

Vi mener som virksomhed, ikke der er nogen grund til, at du som forbruger skal betale overpriser, for produkter der burde koste det halve.

Vi har derfor valgt at skære dyre mellemled fra, og give tilbage til vores kunder, i form af store rabatter på alle vores produkter. Vi kører med lave priser året rundt, og vores udvalg skifter hele tiden. Vi sørger for, at vores kunder altid får den nyeste mode først, til den skarpeste pris.

Vi køber vores varer direkte fra producenten. Det er denne metode, der gør, at vi kan være billigere end vores konkurrenter, og ikke behøver at betale for dyre agenter og andre mellemled. Det gør også, at vi er nogle af de første med den nyeste mode, hvorimod mange andre skal igennem en masse led, som gør at de først får det nyeste som de sidste. 

Vi har mere end 30 års erfaring fra den danske mode scene, og det er den erfaring, vi bruger til at sikre dig de sidste nye produkter. Vi har forretningsforbindelser over hele verden, som hjælper os med at source de nyeste produkter, og sikre dig den bedste pris.


Hvis du har spørgsmål eller kommentarer, er du altid mere end velkommen til at kontakte os på telefon eller e-mail, som du finder i bunden af siden. 

Mission:

Vores mission er at blive en webshop, som er anerkendt for vores moderigtige produkter, som er skabt i en kvalitet som vores kunder er glade for, og til priser som alle har råd til.

Vision:

Vores vision er at opnå den samme anerkendelse på alle markeder i Norden.